Десислава Танева: Днес гласувах България да има експертно управление

„Днес гласувах България да има експертно управление. Гласувах за това, хората да имат спокоен живот, да има прогнозируема среда за бизнеса и да можем да преодолеем кризите, в които се намираме в момента“, заяви Десислава Танева, след като упражни правото си на вот.

По думите й във времето, в което живеем има натрупване на няколко кризи, както и геополитически конфликт, затова трябва да се гласува за експертиза и успокояване на обществото.

„България има нужда от държавници в този толкова труден момент за цяла Европа и се надявам, че днес нашите сънародници ще ги изберат. Изборите днес са особени избори. Днешните избори са може би избори на умората. Друг път отиваме до урните с надежда и настроение, а днес със сигурност не е така. Надявам се да има разум, консенсус и политически диалог, да се търси националния интерес. Трябва да има експертиза, за да бъде гарантиран животът и спокойствието на хората“, заяви Десислава Танева.

Според нея най-важното е да упражним правото си на глас, защото по този начин ще изразим своята гражданска позиция и грижата за съдбата на страната ни. Трябва да има стабилно редовно правителство, което да изведе страната ни от кризите.

Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС в Сливен Десислава Танева упражни правото си на вот в училище „Хаджи Мина Пашов“.

 

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ