Цветни дамски обувки – защо ги имате в гардероба си?

Дами, какви цветове обувки има в гардероба ви? Черното е абсолютна класика, но пък любимите на всички нас обувки се предлагат в още толкова много цветове. Забравете играта „на сигурно“ с тъмните тонове и добавете към модния си арсенал чифтове в още завладяващи дизайни. Те ще дадат своя принос за вашата визия и могат също да са универсални решения за различни поводи. Ето нашите съвети как да ги изберете и носите.

Освежете аутфита си и му вдъхнете живот

Бизнес облеклата и монохромните визии могат да бъдат скучни. Начинът да ги разнообразите може да бъде чрез цветни обувки. Сивият костюм съчетайте с бежови сандали, малката черна рокля комбинирайте с висок чифт в златно, а любимите си джинси и бяла тениска с класически високи обувки в нежно розово, пастелно зелено или небесно синьо. Ето как, с един ход ще промените изцяло излъчването на дрехата си и ще излезете от универсалното клише. Освен това, цветовете са идеален начин да заявите своя стил и личност, като вкарате ярко изявление във външния си вид, което обаче хармонира идеално с дрехите и аксесоарите. Бъдете смели и опитайте различни комбинации. Ефектът си заслужава!

Кои цветове да изберете?

Според модните експерти, цветът, който винаги има място при обувките наред с черното, са бежовото или нюд тоновете. Отиват си идеално с всякакви тоалети и са начин да вкарате хармония във всеки аутфит, допълвайки го подходящо. С подобен чифт високи обувки можете да носите както ежедневни облекла, така и бизнес костюми или пък елегантна рокля. Добро решение особено за летните месеци са и металик цветовете. Златистото изглежда толкова добре, съчетано с цял куп от любимите ви дрехи. Изглежда като бижу, гъвкаво се съчетава с всякакви други цветове и е универсален избор. Супер решение са и зелени обувки. Отиват си с какво ли не – от ярка цикламена рокля, до чанта в златно или сребро. Лесно е за съчетаване за ефектни визии и няма да ви отнеме много време в чудене и опити за създаване на добри комбинации. Универсален цвят е и коралът наред с разкошните ефектни червени обувки. Коралът е по-мек вариант, който пасва на всякакви други тонове като примерно сиво, сребро, тъмносиньо. Огненото червено пък доминира. Можете да го използвате както в монохромни визии, така и като ярък привличащ погледите детайл.

Какво друго да имате предвид?

Не забравяйте да обърнете внимание и на моделите обувки в пастелни тонове, които също са много добро решение за съчетаване. Допълващите се цветове и контрастът са водещи принципи при избора на визия. Сиво, черно и бежово можете да носите с всякакви дрехи. Избягвайте да комбинирате тъмна обувка със светло облекло. Шарените дрехи носете с едноцветна обувка или обратното. Освен изброените по-горе универсални цветове, които лесно можете да комбинирате със своите любими облекла и бижута, всеки цвят обувки има място в облеклото ви, когато е добре подбран. Не пропускайте да разгледате различните модели обувки във всякакви цветове, които ви очакват онлайн и на място в магазини ССС. Може би сред тях се крие следващата звезда в гардероба ви, с която ще грабнете вниманието и ще повдигнете самочувствието си. Готови ли сте за експерименти? Опитайте цветните обувки в своя ежедневен стайлинг и аутфити за специални събития и открийте цял един нов стилен свят, който ще ви отличи и ще добави цвят в живота ви по толкова красив и привлекателен начин. Вие сте!