Com Net препоръчва на своите клиенти да използват електронни начини за плащане

Повече от 11 години, ComNet предоставя на клиентите си от Сливен оптичен интернет с висока скорост, а с предлаганата от тях телевизионна услуга, се наслаждавате на любимите си предавания, без прекъсвания за реклами.

Com Net изгражда и поддържа високо технологнични оптични мрежи за пренос на Интренет достигащ до Вашите домове, без влияние от атмосферните условия.

Клиентите на Com Net получавaт телевизия с над 140 канала, с допълнителни мултимедийни услуги, която многократно превъзхожда познатата ни кабелната телевизия, както по качество на картината ,така и по функционалност. Тя достига до Вашия дом през собствената подземна кабелна оптична мрежа на „Комнет България Холдинг“ ООД  и се декодира от цифров приемник (set-top-box), който се свързва с Вашия телевизор.

Клиентите на Com Net ползващи две или повече услуги заплащат една месечна такса, която в комбинация е много по-ниска от единичните цени на отделните услуги. Така Вие получавате:

  • Изгодна цена
  • Оптична свързаност до Вашия дом
  • Цифрова телевизия с интерактивни функции (връщане и запис на канали)
  • безплатни настройки и инсталация
  • Денонощна поддръжка на предоставяната услуга

Com Net осигурява на своите клиенти високи скорости и най-високо качество на прадлаганите услуги. Освен Сливен, мрежата на ComNet обслужва и населени места около града , като с. Чинтулово, с. Злати Войвода, с. Самуилово, с. Жельо Войвода, с. Калояново, с. Сотиря, гр. Кермен. Новост в предлаганите от нас услуги е оптичен интернет и телевизия на територията на гр. Нова Загора и гр. Сунгурларе.

Com Net препоръчва на всички свои клиенти да използват предлаганите от тях електронни начини за плащане. Повече информаци я на  https://comnet.bg/начин-на-плащане  или на тел: 044/501 399 и 0887 436 064