Четирима задържани за притежание на наркотици в Сливен

Полицейски екипи са установили случаи на употреба и притежание на наркотици в хода на засилената патрулна дейност в град Сливен. Това съобщиха от пресцентъра на полицията в града.

В дните от 28 февруари до 1 март са извършени проверки на лица и водачи на автомобили във връзка с предприетите мерки по опазване на обществения ред и противодействие на престъпленията по линия „наркотици” в дните преди 3 март.

Пред игрална зала в град Сливен е хванат 30-годишният А.А., криминално проявен, като в него е намерен и иззет метамфетамин. Задържан е за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

При полицейска проверка на ул.”П.Яворов” е установен 36-годишният В.П. също криминално проявен. В него е намерен и иззет метамфетамин. В.П. е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

При проверка на лек автомобил на бул.”Бр.Миладинови” е установено, че водачът- Д.И. на 35 години, е употребил наркотично вещество-метамфетамин. В 20-годишния М.Н., пътник в автомобила, е намерен плик, съдържащ метамфетамин. Двамата са от град Мъглиж. Задържани са за 24 часа. Образувани са досъдебни производства.