Борислав Михайлов отива на лов и риболов. Къде отива Лечков?

Йордан Лечков бе основният мотор при преизбирането на Борислав Михайлов за Президент на БФС през 2018 г.
Йордан Лечков бе основният мотор зад преизбирането на Боби Михайлов за Президент на БФС през 2018 г.

Дългогодишният председател на Българския футболен съюз Борислав Михайлов си подава оставката и това е окончателно решение. Той заяви, че от тук нататък смята да ходи на лов и да лови риба.

„Щом си подаваш оставката, значи имаш дупе“, подчерта той.

„Най-голямата ми грешка е, че бях добър с всички. Такъв тип като мен трудно се намира – да понася всичко. Сега ще си почивам – лов, риба…„, заяви Михайлов.

Той каза и че от дълго време се е замислял, че може да е омръзнал на хората, но сега със своята оставка сваля напрежението. Макар и да не счита, че има вина за поражението от Англия с 0:6, Михайлов заяви: На мен като вратар шест гола не са ми вкарвали.

Вече бившият президент на БФС отрече някога да е участвал в уредени мачове и според него в България няма никакво черно тото.

По темата за проверката, която започна ГДБОП преди няколко дни, Михайлов обясни, че тя още не е свършила. Той отчете, че от бюджет 5 616 000 лв. през 2006 г., към днешна дата той е над 18 милиона.

Къде обаче отива Лечков? Припомняме, че в интервю преди ден той заяви, че няма да напуска БФС и оставката на Михайлов няма да бъде приета.

По-късно днес обаче ще стане ясно къде отива Лечков!