Борис Шейтанов: Младите българи са богатството на страната ни

България трябва да продължи своя европейски път, за да бъде гарантирано успешното развитие на страната ни. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ и СДС Борис Шейтанов, който представи своите пет причини, за да се подкрепи листата с номер 5 на 11 юли.

За него ГЕРБ е единствената партия, която дава възможност на младите хора да участват в политиките за по-добър живот на обществото. „За да бъде България най-доброто място за правене на бизнес в Европа и за да има повече европейски програми за стартиращи предприятия, на 11 юли трябва да се подкрепи листата на ГЕРБ и СДС, които са под номер 5. Това може да стане като подадем ръка на младите и българите в чужбина. В програмата си сме заложили повече дигитализация и по-малко бюрокрация. Мисля, че е време да спрем да чакаме по опашките в институциите“, каза още Борис Шейтанов.

Според него друга основна причина да се подкрепи листата с номер 5 е, че при управление на ГЕРБ до края на следващия управленски мандат, минималната работна заплата ще стане 1000 лв., а средната 2000 лв.

Според Борис Шейтанов, най-важната причина да се подкрепи Коалиция ГЕРБ – СДС на 11 юли, е че единствено те предоставят повече възможности за развитие на младите хора в родните им места, „Младите българи са богатството на България и те са бъдещето на страната ни“, категоричен е Шейтанов.

Борис Шейтанов е роден в Сливен. Завършил е Университет по бизнес мениджмънт и хотелиерство в Хага, Нидерландия. В момента е мениджър на застрахователен офис. В последните години е успял да изгради стабилни и ползотворни бизнес контакти с държави от Европа и извън Европейския съюз.

Може да подкрепите Борис Шейтанов като гласувате с № 5 в бюлетината, с преференция 105.

Целият епизод с негово участие е достъпен тук – https://www.youtube.com/watch?v=C0AE7WFWLu8

Епизодът на “Моите 5” можете да видите и във Facebook – https://fb.watch/v/92B8DFsnQ/

 

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ