Болница в Слънчев бряг предлага посрещане на Нова година с преглед, процедури и диджей парти

олницата е разположeна на плажа в Слънчев бряг и както личи от обявата в нейната фейсбук страница, пациентите ще празнуват новата година в хотелски комплекс “Средец”.

Нестандартното предложение за посрещане на Нова година в болница предлага тридневни лечебно-увеселителни пакети, както за възрастни, така и за деца.

Тридневният новогодишен пакет е с цена 280 лева и включва закуски, обяди и вечери, лекарски преглед, три физиотерапевтични процедури дневно и празнична вечеря на 31 декември с диджей. За дете пакетът струва 180 лв. или 120 лв., в зависимост дали щее спи на редовно легло или на допълнително.

Санаториумът предлага и настаняване извън пакетите, тоест, може и само за една нощувка.

Офертите са само за пациенти на свободен прием, което означава, че с направление по Здравна каса или НОИ, няма как да си купите пакет.

Дали осигурените пациенти могат да посрещнат Нова година и в същото време да се лекуват безплатно с направление, като заплатят само новогодишния куверт, може да се осведомите на посочените в обявата телефони.

Болницата залага на новаторския подход да привлече пациенти дори по време на новогодишните празници, разчитайки на естествените природни фактори по нашето Черноморие, на физикалните и рехабилитационни процедури, местоположението си на плажа и близостта на богатото културно-историческо наследство на древния Несебър.

Източник: divident.eu