Благоустрояването в Ямбол продължава

С изграждане на паркинги, ремонтни дейности по тротоарната и уличната настилка, продължават мерките по поддържането и обновяването на инфраструктурата в Ямбол.

Приключени са ремонтните дейности между ул. „Елена Янкова“ и „Димитър Благоев“. За удобство на живеещите в района е изграден нов паркинг,  благоустроено е и пространството около него.

Нови места за паркиране са обособени и в ж.к. „Диана“, пред блок 21.

Текущ ремонт на тротоарната настилка беше извършен на ул. „П. К. Яворов“ (от №52 до № 32). Старата настилка e заменена с нова, бетонова, поставени са градински бордюри за разделяне на тротоара от зелената площ. Ремонт на уличната настилка е направен и на ул. „Акация“ в участъка от ул. „Преслав“ до ул. „Кичево“.

Дейностите по благоустрояване продължават, като в момента се работи по ул. „Българка“, която се намира между ул. „Мир“ и ул. „Николай Петрини“, както и зад блок 8 на ул. „Димитър Благоев“. Напредва и ремонтът на улица в участъка от бензиностанция „Шел“ до ул.“Атанас Кратунов в ж.к. „Златен рог“, както и основният ремонт и реконструкция на ул. „Търговска“. След приключване на тези обекти, ремонтни дейности ще се извършват и на други места в града.