Асен Блатечки с екстремна комедия в Сливен

Асен Блатечки  с  бомбастична комедия ще гледате  в Сливен !  Спектакъла „Двама, четирима, СЕКСима“ ще се играе  на 13 юли от 19:00ч, в зала „Сливен”

Забавлявайте  се истински, ще е влудяващ хумор за големи!

Брилянтна комедия, ще ви тресе от смях! С изключително деликатно чувство за хумор, авторът Щефан Фьогел разглежда сексуалните взаимоотношения на две съвременни двойки, задавайки ни въпросите: Имат ли все още място консерватизмът и моногамията в съвременния ни свят? Свят на комуникации и материализъм, в който запознанството с различни хора и култури, е само на два клавиша разстояние…..

Безвъзвратно надделели ли са полигамията и либералните разбирания за брачните взаимоотношения?  Възможен ли е сексът без чувства? Изневяра ли е ако другият знае и е съгласен? Първичен инстинкт или страх от остаряването ни подтикват към изневяра? Какво печелим и какво губим, когато се откажем от моногамията? Отговори на всички тези въпроси можем да открием във фино поднесената пикантна история в спектакъла „Двама, четирима, секс-има“ с участието на талантливите актьори: Асен Блатечки, Николай Урумов, Добриела Попова и Стела Здравкова.

Билети на касата в зала „Сливен” ,тел.: 0895300370, с работно време от 10.00ч до 13.00ч и от 15.00ч до 17.00ч.

и онлайн на   https://grabo.bg/0nw8zmk