„Алисия в страната на веществата” – форум-театрално представление за родители, ученици и учители

На 12 октомври, от 15ч в зала „Сливен“, ще се състои премиера на форум-театралното представление „Алисия в страната на веществата”.

Представлението е адресирано към ученици на възраст между 14 и 19 г., родители, учители и директори на училища. Целта на участниците в проекта е да се сподели опит, за по-резултатно противодействие на наболелия проблем с употребата наркотици сред младежта.

Режисьор на пиесата е Явор Костов. Актьорите са 9 ученици и 1 студент от гр. Сливен, на възраст 14-19 г. Ръководител на групата – Габриел Пърев.

„Алисия в страната на веществата“ по провокиращ, лесен за възприемане и интерактивен начин онагледява вредата от употребата на наркотични вещества сред подрастващите. Краят на пиесата, по правило във форум-театъра, е пагубен за някои от персонажите. Дали обаче може да се промени случващото се така, че краят да е позитивен? Това зависи само и единствено от публиката, която трябва да даде решението на заложения проблем. Всеки може да се включи и да опита да нареди ребуса по начин, който да спаси Алисия от сполетелите я беди.

Заповядайте, очакваме Ви!

Входът е свободен.