Активирай имунитета си! „Син йод“ срещу вирусите.

В съвременните условия на живот с постоянни инфекциозни взривове и все по-нови и агресивни източници на болести дори „безобидната” настинка и грипът не са за подценяване. Вече нито можем  да предвидим, нито  да разпознаем  какъв  коварен причинител се крие под тяхната маска и колко опасен  може да бъде.

Всяка инфекция може да бъде смъртоносна за организъм с отслабена имунна система. Антибиотиците все по-слабо въздействат на причинителите. Все още като най-сигурно профилактично средство се пропагандира и използва ваксината. Напълно логично обаче се поставя въпросът относно нейната ефикасност, тъй като вирусите  мутират изключително бързо и това им свойство създава трудно преодолима бариера за всяко успешно лечение. Медицинските специалисти отчитат, че антимикробната устойчивост е нарастващ световен проблем, който до 2050 г. се очаква да е отговорен за смъртта на повече хора, отколкото сърдечно-съдовите и ракови заболявания.

Надеждна алтернатива в тази сложна ситуация е активирането на природната ни отбранителна система – имунитета. Всеки организъм със силен имунитет не допуска инфекция в себе си. Имунната ни система е така перфектно устроена и успешно се справя с всяко чуждо вмешателство. Йодът, който се усвоява в клетките на щитовидната жлеза, е мощен патогенен убиец. В имунологично отношение щитовидната жлеза действа като естествена бариера: на всеки 17 минути кръвта, циркулираща в тялото ни, минава през нея и там йодът неутрализира навлезлите в организма инфекциозни агенти, независимо колко са агресивни и устойчиви. След всеки „17-минутен цикъл“ те стават все по-слабо активни до окончателната им гибел, но само при условие, че щитовидната жлеза е достатъчно наситена с йод. Този жизненоважен микроелемент  мобилизира цялата защитна система и това негово свойство го прави незаменимо средство за профилактика и лечение на инфекциозните заболявания, а йодните продукти – изключително надеждна алтернатива в битката с вирусните инфекции.

МИКСТУРА СИН ЙОД” е нов, уникален йоден препарат, разработен след дългогодишни изследвания на авторитетен международен научен екип, регистриран в България като хранителна добавка. „МИКСТУРА СИН ЙОД” съдържа единствената биологично активна форма на йода, гарантираща възможно най-силното му въздействие върху човешкия организъм. Това е  натурална хранителна добавка с доказано високоефективен обширен спектър на действие, успешен способ за преодоляване на йодния дефицит и могъщ антисептик срещу целия патогенен пейзаж.

Уникалността на препарата „МИКСТУРА СИН ЙОД е резултат от съчетаването на биологично активната форма на йод, янтарна киселина и витамин РР. Всяка една от тези съставки притежава качества със забележителна практическа стойност, но обединяването им в комплекс засилва техните свойства, като запазва всички ценни способности на йода, при това с абсолютно нетоксично въздействие върху човешкия организъм. Тези изключителни достойнства  осигуряват на „МИКСТУРА СИН ЙОД” преимущества, недостижими за други йодни препарати.

Удобен и лесен за употребa,  флаконът сМИКСТУРА СИН ЙОДе достатъчен за 3-месечен профилактичен курс, който е надеждна защита от инфекциозните заплахи. Биологично активният йод не само прочиства организма от вируси и всякакви инфекциозни агенти, той дирижира в хармония ендокринната система чрез щитовидната жлеза, поддържа и стимулира фунциите на мозъка – бърз, ясен и услужлив ум. Янтарната киселина е уникален естествен енергостимулатор, който за разлика от кафето, чая и другите видове стимуланти е без последващ ефект на енергиен спад. Тя зарежда със сила и тонизира. Тялото и умът са в отлична кондиция през целия ден независимо от степента на физическо или умствено натоварване. Агентите на фашистка Германия са я приемали всеки ден, за да бъдат винаги в перфектна форма. А витамин РР протектира сърдечно-съдовата и нервна система и поддържа кръвното налягане в нормални граници. Обединени в комплекс, компонентите на препарата „МИКСТУРА СИН ЙОД” е с максимално полезно въздействие  върху човешкия организъм.

Профилактично или по време на грипните епидемии микстурата може да се използва удобно от цялото семейство, като се спазват указаните в листовката дневни дози за възрастни и деца. Няма противопоказания! Не се препоръчва да се прилага само при индивидуална чувствителност към компонентите на продукта.

Препаратът е съвместим с лекарствени терапии. Ако грипът ви е покосил, всекидневната му употреба ще ви помогне по-леко да го преодолеете, по-бързо да оздравеете и ще ви предпази от развитието на тежки усложнения.

МИКСТУРА СИН ЙОД” – твоето право на избор за добро здраве и силен имунитет! Активирай естествената си броня!

Търсете препарата в аптечната мрежа. Поръчки и подробна информация „МИКСТУРА СИН ЙОД” може да направите и онлайн на www.blueiodine.eu