92-годишният шофьор от Сливен-медийна звезда, пак се качи зад волана. Взеха му колата

Иззеха колата на 92-годишния без книжка – отново шофирал, показва материал на bTV. Причината – Стефан Стефанов отново се е качил на колата вчера без регистрационни номера, при вече образувано досъдебно производство. За повторното нарушение Стефан Стефанов ще бъде съден, съобщават от прокуратурата в Сливен.

По-рано от РУ-Сливен съобщиха, че е образувано досъдебно производство за управление на МПС  в условията на повторност. На 13 март, след получен сигнал за управление на лек автомобил „Шкода“ от мъж на 92 години от град Сливен, са предприети незабавни действия от служители на охранителна и пътна полиция. Мъжът е  управлявал нерегистриран лек автомобил, за което на 8 март има образувано досъдебно производство. Свидетелството за управление на 92-годишния водач е отнето за друго нарушение през 2022 година и към момента изтърпява лишаване от правоуправление. За случая е уведомена Районна прокуратура- Сливен. Образувано е досъдебно производство.

По автомобила са причинени материални щети, за което е образувано друго досъдебно производство.

11 часа събота, в центъра на Сливен. Шофьор снима 92- годишният Стефан Стефанов, който беше спрян от полицаите на 8 март – без книжка и с алкохол. Отново е зад волана на същата кола, без регистрационни номера.