85-годишен мъж е станал жертва на грабеж в Сливен

Криминалисти на РУ-Сливен работят по сигнал за извършен грабеж. 85-годишен мъж е заявил, че на 14 септември във вилна зона „Лозарски връх“, непознат мъж му е отнел чантата, съдържаща лични документи и сумата от 350 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

Служители на РУ-Нова Загора работят по заявена кражба от частен имот. На 13 септември неизвестен извършител е проникнал през незаключена входна врата в жилището на 22-годишен мъж в град Нова Загора. По данни на заявителя е извършена кражба на телевизор, компютър и парична сума в размер на  2500 лева. Извършен е оглед, предприети са оперативно-издирвателни действия.
По случая е започнато досъдебно производство.

Криминалисти на РУ-Котел работя по кражба от лек автомобил в село Медвен. За времето от 12,15 до 14,45 часа на 14 септември неизвестен извършител е откраднал пари и лични документи от два дамски чанти, оставени в лек автомобил „Фиат Пунто“, собственост на 39-годишна жена от град Ямбол. Извършени са процесуално-следствени действия. По случая е образувано досъдебно производство.