50% увеличение на възнаграждението за изборната администрация от ЦИК

След като увеличиха с 50% възнаграждението на над 130 000 човека изборна администрация и народните пари се харчат като за последно!

Изборите на 04.04.2021г вече приличат на свирен мач!

Носителя на мандата е вече ясен, патериците също!

Мая изпълни своята роля и заедно с Татяна свалиха рейтинга на БСП под ГЕРБ . Избираемите места в партиите стигнаха невиждани  6 цифрени суми и това ни навежда на мисълта, че властта няма да е за кратко!

Борисов изглежда спокоен, а триото от отровно стана лечебно за кабинета Борисов 4!

Слави играе хитро и чака на гюме и по всяка вероятност ще заложи на най-верните си хора за водачи на листата си.

Доган отказа мандата в Кърджали с мотив, че не иска да се сатанизира ДПС. Роди се и нов патриотичен проект „НЕВОЛЯ“ и разби тотално представата ни за политика! Изхода от тези избори е вече ясен, почти 50 дни преди гласуването за Парламент! Важното е, че ще осигурим топли места в парламента на лечебното трио и още куп стари муцуни, реанимирани от протестърските проекти, лансирали и обслужвали властта.

Изборите са само част от режисираната игра!

Статистите сме ние, а скъпоплатените артисти са те! Сега поне депутатите от провинцията взеха апартаменти в София и вече са столичани, но пък за изборите идват да оглавяват листите и да оглозгат и кокала на гласа в провинцията!!! А на хората им остава само да пуснат гласа си, носещ субсидия на всяка партия от около 50лв . Човек губи правото си на избор! Право, дадено от БОГ.

Защото всичко е режисирано от кукловодите на Лукавия!