4 съвета как да носим баскетболни обувки в ежедневието си

Удобство, цветна и ефектна визия, това със сигурност са едни от предимствата на „риска“ да съчетаем спортния и елегантния стил. Все повече дами и господа залагат на комфорта във всекидневието си що се отнася до облеклото. И примерите как да постигнем това, изглеждайки добре, са много и валят от всички профили за мода и стил в социалните мрежи. Маратонки с рокля или официален панталон, защо не. В следващите редове ви представяме няколко съвета при подобни съчетания, като звездата във визията са баскетболните обувки.

Не се страхувайте от цветовете

Изберете модел, който да се забелязва отдалеч. Нека акцентът във визията ви да са точно вашите баскетболни обувки. В неонови и искрящи цветове, с животински принтове, със съчетание на различни шарки, баскетболните обувки биха стояли страхотно, както на изчистени тъмни дънки с бяла тениска, така и на една страхотна разкроена или вталена рокля.

Изберете обувки в един цвят, който ще отива на всичко в гардероба ви

Опростяването на избраните от вас форма и цвят са отличен и бихме казали, класически начин да вкарате баскетболните обувки във всекидневната си визия. В този случай те няма да са основната „атракция“, а стилно допълнение към нея.

Заложете на цветове като черно, бяло, тъмно синьо, сиво, които можете да съчетаете с всичко от гардероба си.

Носете на дънки/панталони, които не скриват обувките

Защо са ви ефектни маратонки, ако ще бъдат скрити от дълги или разкроени дънки/панталони. Обикновено, именно размерът на баскетболните обувки ги прави толкова атрактивни. Затова не ги скривайте, извадете ги на показ!

За целта може да ги съчетаете с дънки/панталони, които се стесняват в краищата.

Ако не разполагате с такива, просто навийте с една идея крачолите и ще постигнете същия ефект.

В последно време станаха доста модерни и моделите спортни панталони и дънки с ластик отдолу. В съчетание с тях баскетболните обувки ще изпъкнат страхотно.

Носи това, което искаш, а не това, което другите смятат, че трябва да носиш

И накрая, но не на последно място, е съветът, който никога не трябва да забравяте: винаги бъдете верни на стила си без да се страхувате да експериментирате с него!

Разнообразие от модели баскетболни обувки ще откриете във Footshop.

Източник на снимка:

Carlos Neri / Shutterstock.com