2 лева за тоалетна по морето, ето къде

Снимка: Фейсбук

Касов бон на стойност 4 лева, платени за използването на тоалетна  в плажно заведение на къмпинг Смокиня, разбуни духовете в социалната мрежа. Сумата е платена в неделя и е за двама души.

Каква е цената за използването на тоалетната е ясно написано с блажна боя на вратите на двете клетки – „2 лева”. Според собственичката им таксата не е много за тези, които искат да използват „чисти тоалетни”.

„Тази година ние ги поемаме, така че аз трябва да плащам все пак и заплати. Жените на два часа ходят да чистят тоалетната. Тези, които искат да ползват – 2 лева е тоалетната, има си касов бон, маркира се на касата на заведението и идват”, обясни собственикът Христина Кибарева.

Летовници, които обичат да събират тен на плаж Смокиня, бяха изненадани от цената, която трябва да платят за ползването на тоалетната.

„Прекалено много ми се струва, а дколкото знам няма други варианти освен заведението, а тя е към заведението. Миналата година беше така и това е най-лошото на този плаж, винаги ни е дразнело. Всяка година ни дразни това, че няма тоалетна, която можем да използваме”, каза почиващата Иванка.