21 медала за КБИ "Грифон"

Клуб по бойни изкуства "Грифон" се завърна като победител от проведената IV–та Национална Шотокан Купа в Габрово на 31 май 2015 г. Сливенският клуб е на първо място в генералното класиране с актив от 21 медала, от които 13 златни, 4 сребърни и 4 бронзови, и така грифончетата на сенсей Антон и Теодора Въндеви доказаха отново класата и бойния си дух и затвърдиха лидерските си позиции в карате–до.

Медалистите са: Деница Кабаджова – злато ката, злато на асай-рю ката; Георги Георгиев – злато на ката, злато на асай-рю ката; Преслава Добрева – злато на ката, злато на кумите; Стиван Омайников – злато на ката, злато на кумите; Димитър Грахов – злато на кумите, сребро на ката; Кристел Димитрова – злато на кумите, сребро на ката; Ивайло Стоянов – злато на ката; Велислав Тодоров – злато на кумите; Емил Андреев – злато на ката; Кристиян Димитров – сребро на кумите, бронз на ката; Ивон Чакмакова – сребро на кумите; Антонио Русинов – бронз на ката, бронз на кумите; Станимир Миланов – бронз на ката.

Сега на сливенските каратеки им предстои едно горещо лято с палаткови и морски лагери, но и усилена подготовка за 23-то Световно първенство по шотокан карате-до през октомври в Суботица, Сърбия.