Събират средства за лечението на Ани от Сливен

Апел към сливенската общественост да се включи в набирането на средства за лечението на 25-годишна жена отправи днес по време на редовната си пресконференция кметът Кольо Милев. Парите са необходими за лечението на Ангелина Желязкова Кукова, служител на ВиК - Сливен, която се бори с раково заболяване.

инж.Ваня Иванова
На пресконференцията присъстваха и колеги на Ани, които поясниха, че младата жена вече е претърпяла няколко хирургични интервенции, но има нужда от последващо лечение в Турция. Първоначално са необходими 7 500 евро за изследвания и транспорт до клиника в южната ни съседка, посочи инж. Ваня Иванова – ръководител на отдел „Административно стопански дейности и пречистване” във ВиК - Сливен.

В помощ на болната жена е организиран благотворителен концерт с участието на културни и спортни формации от Сливен. Събитието ще се състои на 26 февруари в зала „Зора” от 18.30 часа. На оживени места в града са поставени и специални дарителски кутии, в които желаещите да помогнат могат да дарят средства. Такава кутия има и на централния вход на община Сливен, съобщават от пресцентъра на общината. 

Дарителските сметки са:

IBAN BG 84FINV91502016422877

IBAN BG14PIRB73384601728392

Ангелина Желязкова Кукова