Учи в България, завладей света! - кампания на НАТФИЗ срещу интелектуалната емиграция на младите българи!

Започва „Учи в България, завладей света!“, III-то национално издание 2019, НАТФИЗ – превантивна кампания срещу интелектуалната емиграция на младите българи! 

Можем ли заедно да предложим на децата си достойна алтернатива, за да останат и да се развият, като пълноценни специалисти и личности в собствената си страна?

На 22 април от 19.00 ч. в емблематичното за Сливен Читалище „Зора” жителите на града, ще имат възможност да оценят резултатите от четиригодишното образование в НАТФИЗ, като видят един от спектаклите на абсолвентите „Актьорство за драматичен  театър“ на проф. Иван Добчев – „Черна дупка“.

На 23 април от 09.00 ч. при „Вход свободен!“ ще се проведе и срещата с водещи преподаватели на Академията. Присъстващите ще получат безплатни  консултации, кандидатстудентски материали и ваучери за 10% отстъпка при посещаването на груповите консултации в София (през юни и август).

За пълноценното провеждане на кампанията, НАТФИЗ разчита на подкрепа и съдействие от всички, така че информацията, да достигне и да бъде в полза на възможно най-широк кръг млади българи.