Алтернатива има!!!

Безобразните законодателни решения на управляващата коалиция, провокира за пореден път изтощеното търпение на народа и  резултатът не закъсня. Инстинктът за самосъхранение най–накрая проработи и гражданите на над 35 града  излязоха на мирен протест, искайки отговори за безотговорното управление на държавата.  10-ти ноември 1989г - датата с претенциите да стане национален празник, слагайки  край на  мрачния болшевишки период на България, се оказа светла за всички други, но не и за българският народ.  Обещанията, дадени преди точно 29 години за светло бъдеще и демокрация осигуряваща, така мечтаните свобода, справедливост и солидарност,  манипулираха милиони българи и  дадоха в ръцете болшевиките възможността да се окопаят ,,демократично’ ’във властта, разпределяйки си трайно, целият финансов и енергиен ресурс на държавата! Днес, всички ключови  позиции на парламентарната република - законодателната, изпълнителната и съдебната власт, са окупирани от политическа върхушка, експлоатираща държавата и народа без капчица срам. За морал и дума не може да става. 

Безконтролното нахлуване на частният сектор, доведе до контролирано медийно пространство, блокиращо съзнателно извън парламентарната опозиция, а партийните субсидии, хитро финансиращи само партиите в парламента, бетонираха позициите на управниците. Съответно съвсем закономерно, българинът намрази думичката партия, олицетворяваща престъпността и предателството, не си давайки сметка, че парламентарната република предлага на всяка група от 2500 българи /по закон преди избори, всяка партийна организация е задължена да представи толкова подписи от свои симпатизанти/, да има свое представителство в парламента, ползвайки трибуната и възможността за законотворчество. Да, безспорно демокрацията е скъпа за данъкоплатеца, но  по - справедлива система, даваща възможност да се чуе гласа и мнението на всеки, засега няма.

Как се справя с кризисна ситуация, капсулованото статукво. Майсторски,  и  с  Химлерови похвати , създава внушения и пропаганда в зависимото и манипулирано  от него медийното пространство.,,Няма алтернатива’’ и наивното,,Ако не е ГЕРБ, ще дойдат комунистите’’,  преведе болшевиките през ,,демократичния’’ път на българина, и  чрез изкуствено създадената  от самите тях ,,дясна’’ опозиция, днес  се ширят безнаказано в парламента. Алтернатива винаги е имало и ще има! Просто, когато българите отидат да използват конституционното си право да гласуват, нека обърнат внимание на партийни организации, съхранили се през  през години на царизъм, комунизъм , капитализъм и олигархия, съхранявайки  традиционните български ценности и разум в политиката. Социалдемократи, земеделци и радикалдемократи,  са  част от онази политическа  памет, обуславяща истинския  политически елит и политическа класа, определящи  и символизиращи демократичната обединена опозиция и отстояващи интересите на българския народ, вече над сто години!            

АЛТЕРНАТИВА ИМА!!!

Емил Емилов