Благотворителен концерт в подкрепа на Георги Атанасов


Здравейте, приятели,

Предприемаме една кампания в подкрепа на Георги Димитров Атанасов, който има нужда от нашата помощ. От лятото на 2013 г. е със трептения на мускулите на ръцете, а по-късно и на краката. В последствие има слабост и затруднени движения в крайниците. Следва бърза прогресия и стопяване на дисталните, а по-късно проксималните мускули на крайниците. Лежал е многократно в неврологичните отделения на УМБАЛ "Св. Наум", УМБАЛ "Александовска", Военно-медицинска академия. Поставена му е диагноза "Болест на двигателния неврон - Латерална Амиотрофична Склероза"(ALS).

Георги е работил е като офицер във "Военна полиция" - Сливен. В началото на юли 2016 г. е извършена имплантация на стволови клетки в клиника в Белград. В момента е с прогресивно увреждане на периферен двигателен неврон до степен на тежка пареза в четирите крайника. Не може да се движи и самообслужва.

От месец януари тази година се провежда лечение с продукт, внесен от Япония (Radicut), който се влива венозно всеки 10 дни. За месец лечението с този продукт е на стойност 4500 лв. Досега са извършени четири вливки. По мнение на лекари лечението трябва да продължи минимум една година, но средствата не достигат.

В тази връзка Ви каним на Благотворителен концерт "ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ЖИВЕЕ" на 12 май 2017 г. от 19 часа в новата зала "Сливен" (бившата "Георги Кирков" - зад Съдебната палата).

Покани може да купите в магазин "Килими" (в блок „Килими") до ДКЦ-2, където може да дарите и в кутията за дарение "ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ЖИВЕЕ", а също така на място преди концерта.

Телефон за връзка: 0889 329 127.

Дарителска сметка, на която желаещите могат да дарят, е:

В полза на Георги Димитров Атанасов

IBAN: BG84 TEXI 9545 4005 2885 00

BIC: TEXIBGSF

Банка: ТексимБанк

НЕКА ДАДЕМ ШАНС ЗА ЖИВОТ!