Българка пее с топ рапъри

Български глас звучи в бъдещ интерконтинентален хит. Кристин Калиоп (Kristin Kalliope) записа парчето заедно с двама от световните рапъри в холивудско студио. Песента е в денс стил, популярен и като поп-електро и е продуцирана от световен известния италиански DJ, Бени Бенаси (Benny Benassi). Някои от песните на Бени са съвместно с Мадона, Питбул (Pitbull), Крис Браун. Прогнозите сочат, че ще се нареди сред топ хитовете в Америка и Европа. В основата на потенциала на парчето стои гласът на българката Кристин Калиоп.  Интересът към присъствието й на сцената расте. Увеличават се и коефициентите, отразяващи viewer-те на нейните песни в музикалните сайтове.

Гласът на българското момиче, набиращо все повече известност в Холивуд, получава високата оценка на мениджъра Емануел Михарес (Manny Mijares), който я менеджира и кани в музикалния проект. Мултиплатинният композитор на песни и мениджър е автор на хита на Кейли Роулънт „What a feeling”, работи в партьорство с Чарли Уалк и множество други звезди и топ продуценти. Част е от церемониите на големи награди Грами, Оскари, Билборд награди, Еми награди, American Music Awards, а през август 2018 и от наградите на МТВ в Ню Йорк, MTV Video Music Awards.

Рапърът Аяз (Iyaz) e известен с дебютния си сингъл “Reply”, 3 пъти платиниум (има 3Х по 1 милион продажби на сингъла), а песента му е топ 2 на билборд. Носител е на награда  Топ 50 – най-изпълнявани песни за годината. Някои от песните му са съвместно с Деми Ловато, Майли Сайръс, Снуп Дог, Давид Гета. Третият вокал е рапърът MANN, известен с хита си “Buzzing“, заедно с рапъра “50 Cent”.

През юли тази година Кристин журира на World  Championship of Performing Arts 2018. На световния конкурс дойдоха участници от цял свят. Преди това стана факт и третият неин албум. Той е озаглавен  „Secret”, съдържа 17 песни и е достъпен за резервация в интернет пространството.