„Догодина по същото време” ще се играе и в Сливен

На 27 април в зала „Зора“ ще стане част от националното турне на една от най-популярните пиеси на този и миналия театрален сезон - „Догодина по същото време“ с участието на Христо Шопов и Лилия Маравиля. Началото е в 19 ч., а билети могат да се купят на касата на читалището и в мрежата на Eventim.bg. 

Пиесата е създадена от Бърнард Слейд през 1975 г. Има редица награди и над 1400 представления на Бродуей. Сега предизвикателството да се превъплътят в образите на Джордж и Дорис приемат Христо Шопов и Лилия Маравиля- актьори със забележителен талант и респектираща кариера.

„Догодина по същото време” е точката на пресичане на две търсещи се и отдадени една на друга души, извън параметрите на времето, социалния статус и битийните условности. История за една изневяра, превърнала случайността в съзнателен избор и повод за преоткриване - година след година...

Вдъхновяваща изповед, изпълнена със забавни ситуации, обрати, изпитания и възторжен триумф на любовта, като неизменно присъствие в житейските сезони.