Представят „Камино:Пътят на завръщането” в Сливен

Книгата "Камино:Пътят на завръщането" тръгна на пътешествие из страната. След Пловдив, Чирпан, Димитровград, Бургас и Стара Загора, дойде ред и на Сливен.

Авторът на книгата, Тихомир Иванов Ви кани на представянето на дебюта му в Сливен на 7-ми март (сряда), от 17.30ч., в Библиотека Зора.

„Камино: Пътят на завръщането” е книга на три равнища. Първият пласт е Камино с всичко, което може да предложи на поклонниците - пътеписната част в творбата. На втори план излизат личният път и житейската ми история. Разголвам душата си, егото си, търсейки себе си и показвам модела, по който съм го постигнал. Но най-ценно е третото равнище, което разкрива и мотивацията ми да напиша книгата. Това са личните преживявания и осъзнавания на читателя, който през физическото и духовно приключение на Камино ще има възможността да пътешества метафорично не само по пътеките и селищата на слънчева Испания, но и ще открие Истини за самия си!

„Пътят не е напред, а навътре – към сърцето ми“ – осъзнава главният герой на книгата, стигайки до Нулевия километър в края на пътешествието Камино.