Утре точно в 20 ч. Лили Иванова излиза на сцената на зала Васил Левски, билети отдавна няма

Утре точно в 20 ч. примата Лили Иванова ще излезе на сцената на спортна зала „Васил Левски”, за да бъде цели 3 часа с верните си фенове от Сливен.

Сливен бе и първият град от националното й турне,  в който почитателите на изпълнителката на „Без правила“ изкупиха целия концерт. Билетите свършиха още в началото на август, а Лили Иванова се обърна към феновете си с едно голямо „Браво, Сливен! Първият напълно разпродаден концерт от турнето!” в личната си страница във Фейсбук. В момента на черно се предлагат само единични билети.

Местата бяха разграбени като топъл хляб и в останалите спирки от музикалната обиколка. На емоционалните картини, които Иванова рисува с гласа си, вече се насладиха в Стара Загора на 18 септември, последваха Хасково (20 септември), Враца (28 септември), Самоков (7 октомври). След Сливен, Лили Иванова ще бъде в Шумен (17 октомври) и Добрич (19 октомври). Финалът на националното й турне е се проведе в София, където в зала 1 на НДК Лили ще пее в два поредни дни – на 25 и 26 октомври.

На концерта в Сливен утре освен на вечните й шлагери, присъстващите ще могат да се насладят и на песни от новия албум на изпълнителката, който няма име, но набира популярност като 11 приказки за любовта. Три утвърдени хита с преработен аранжимент и осем нови шедьовъра съставят диска, който Иванова пусна на пазара през юни без нито един графичен знак на обложката. Вместо това корицата на проекта представлява портрет на певицата, дело на художника Васил Горанов.

Музикалните страсти за Лили тази година обаче няма да завършат с концертите от турнето й из страната. Още през ноември тя ще екзалтира феновете си и зад граница.

Към момента графикът й с изяви извън територията на България включва градовете Берлин (3 ноември), Мадрид (6 ноември) и Милано (6 декември). Концертите на примата със спартанска воля и поезия в тембъра се организират логистично от местните български културни центрове. Работата по тях е започнала още преди 10 месеца, издават организаторите от LM SI GROUP, които вече готвят проекта на по-мащабно европейско турне на Лили Иванова. Очаква се новите концерти от обиколката на естрадната прима в Стария континент да се проведат догодина, а за да се докоснат до чудовищния талант на Иванова, меломани ще броят от 44 евро до 98 евро за ВИП позиции пред сцената.