Обединени патриоти: Очакваме сериозен успех на изборите

Коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО” очаква сериозен успех на изборите и сформирането на още по-голяма група в бъдещия парламент, която да бъде гаранция за изпълнението на програмата на коалицията. Това заявиха на пресконференция днес кандидатите за народни представители от листата на коалицията Доброслав Иванов /НФСБ/, Георги Георгиев /ВМРО/, Стоян Пенев и Анчо Минков /АТАКА/.

„Приключва една доста уморителна и тежка предизборна кампания, в която видяхме, че хората от цялата област посрещат много добре нашата обединена коалиция, каза Доброслав Иванов, четвърти в листата на коалиция „Обединени патриоти”. На президентските избори в областта „Обединени патриоти” получиха процент над средния за страната. Усеща се сериозна подкрепа и в община Котел. Сега имаме сериозен шанс да видим в парламента двама депутати от Сливенски избирателен район. Очакваме сериозен резултат и голяма група в парламента, която да бъде фактор в управлението на страната. Вижда се, че хората подкрепят обединението на патриотите. За спиране на домогванията на новия султанат, за спиране на пълзящата циганизация, за достойно заплащане на трудещите се и хората, аслужащи много повече от трошиците, които получават като пенсии, за спиране на далаверите в енергетиката и другите сектори, за една развиваща се българска икономика, която да отпусне юздите на дребния и средния предприемач, за чистота на българския език, за достойно образование и култура – за да я има България, България над всичко – номер 17 в бюлетината!”.

Според Георги Георгиев, втори в листата на „Обединени патриоти”, е крайно време да се спре деленето на сини и червени, русофили и русофоби. „Каквото и да се случи на изборите, „Обединени патриоти” ще бъдат част от бъдещото управление на страната, каза той. В неделя предстои много труден избор. Призовавам избирателите да гласуват с номер 17, защото всичко в програмата ни е напълно изпълнимо, а ние сме изпълнили всичко, обещано досега. Крайно време е да се спре с унижението на българите, на нашите родители. Думата „българин” звучи гордо и аз искам така и да остане. Крайно време е да спрем с манипулациите, че чужда армия ще брани България. България я има от векове, България е една от най-старите държави в Европа, България трябва да остане една от най-уважаваните държави. Не съм съгласен турска ексадрила да брани небето на България, искам България да има силна армия. Искам българските майки да се гордеят със синовете си. Искам да се спре с това потурчване и тази циганизация, които вървят в момента. Не желая Европа да ми налага нейните либерални виждания, за мен е срамно да има гей-парад в България. Затова гласувайте с номер 17 в бюлетината – за да живеем в една нормална държава, в която законите да се спазват”. Георгиев допълни, че утре отново предстои блокиране на границата и че всеки, който желае, може да се включи.

Стоян Пенев, трети в листата на „Обединени патриоти”, заяви, че кампанията е била трудна, защото коалицията е млада. „Но важното е да сме обединени и заедно, за да реализираме нашата програма, каза той. Ако хората искат по-високи доходи, по-високи пенсии, повече държава в икономиката, повече сигурност по границите ни, повече вътрешна сигурност, по-добро спазване на вътрешния ред, по-добро образование и здравеопазване, ако искат да живеят по-добре и да запазят езика, вярата и рода си, да гласуват с номер 17 в бюлетината. Това ще направят „Обединените патриоти”, ако имат мнозинство в бъдещия парламент и изпълнителната власт”.

Петият в листата на коалиция „Обединени патриоти” Анчо Минков сподели, че приветства обединението на патриотите, защото то е обединение на съмишленици. „това увеличава нашата възможност да бъдем незаобиколим фактор в политиката на страната, каза той. Нашата кауза е силна държава, доволен народ, работни места. В Сливен се борим за второто място, а хората са въодушевени от нашето обединение. „Обединени патриоти” се борят за благоденствието на целия български народ, който не се разделя от никакви етнически, езикови и други граници. Ние милеем еднакво за всички български граждани. Но, когато става дума за Конституцията, където пише, че българският език е официален, че официалната религия в България е християнството, всеки трябва да си знае правата. Щом си в България, ти си българин. За да я има България, гласувайте с номер 17 в бюлетината. Това е силата, това е последната крепост, която ще защити устоите на държавата, за да я има България”.

Коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО” е под номер 17 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове са престъпления.

Предизборен щаб на коалиция „Обединени патриоти” /платена публикация/