Борислав Миланов: Управление на БСП и ДПС ще доведе България до нова криза

„БСП отново се е устремила към властта. И отново обещава промяна. Само че всички ние добре помним как завършва всяко едно  управление на левицата – с провал, протести и криза. Добре знаем какво се случи с Виденов, с Орешарски и няма да забравим „кой“ е техният вечен коалиционен партньор – ДПС“, заяви водачът на коалиция „Реформаторски блок – ПП Глас народен“  Борислав Миланов по време на среща със симпатизанти в Сливен.

„Ще работим за дясно-центристко правителство, което да възпрепятства връщането на БСП отново на власт, за да запазим стабилността и спокойствието в държавата. Не бива да допускаме управление, основано на задкулисни игри и тайни договорки.

Днес повече от всякога е важно десният вот да се обедини, в противен случай рискуваме да изживеем отново всички събития от лятото на 2013-та година с ескалация на общественото недоволство и антиправителствени протести. Протести, които повече от година не намериха отговор на въпроса: „Кой предложи депутата на ДПС за председател на ДАНС?“, коментира Борислав Миланов.

Миланов бе категоричен, че коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ ще бъде представителят на десните избиратели в 44-то Народно събрание.  „Всеки глас за други десни формации, които са маргинални по резултат, ще доведе до разпиляване на десните гласове и те ще се разпределят за първите по резултат политически сили“, заяви още водачът на Реформаторите.

Коалиция „Реформаторски блок – ПП Глас народен“ е с номер 21 в интегралната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Пресцентър на коалиция „Реформаторски блок-ПП Глас народен” /платена публикация/