Таско Ерменков: Искаме ново разпределение на субсидиите в земеделието


„Искаме ново разпределение на субсидиите така, че да отиват повече пари в малките стопанства, а не при десетина големи арендатори, които прибират над осемдесет процента от евросредствата.” Това заяви водачът на листата на „БСП за България” в Сливен Таско Ерменков на среща с обществеността в село Чокоба. В читалище „Съединение“ Таско Ерменков и кандидатът за народен представител от листата на левицата д-р Събина Петканска представиха промените в областта на земеделието, които БСП предлага.

„БСП ще направи всичко необходимо да се отстранят излишните прекупвачи по веригата от производителя на село до пазара, за да може положеният труд за отглеждане на селскостопанската продукция да получи справедливо заплащане и цената на пазара да не е изкуствено надута”, посочи Таско Ерменков.

Д-р Петканска заяви, че една от първите задачи на БСП в следващото Народно събрание ще бъде гарантиран достъп до здравеопазване за всеки българин, отмяна на пръстовите отпечатъци, премахване на всякакви явни и скрити плащания в болниците и лекарските практики.

ПОИСКАЙ ПРОМЯНАТА С № 10!

КУПУВАНЕТО  И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Пресцентър на БСП-Сливен /платена публикация/