Валери Симеонов подкрепи листата на „Обединените патриоти” в Сливен

Председателят на ПП НФСБ и съпредседател на коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО” Валери Симеонов подкрепи кандидатите за народни представители за 21 МИР-Сливен. В началото на срещата прозвуча старият химн на България „Шуми Марица”, защото, както отбеляза четвъртият в листата Доброслав Иванов, ЦИК е приела безумно и безродно тълкувателно решение националните символи – химн, знаме и герб, да не се използват в предизборни кампании.

Водачът на листата на патриотите Петър Петров заяви, че България се намира в преломен момент. „Сега е моментът, в който една патриотична сила в лицето на обединените патриоти може да се вклини в статуквото, каза той. Над нас стои България, България е над всичко! Това е нашата убеденост, ние трябва да променим държавата. Като кандидати за народни представители от борческия град Сливен ние ще се стремим той отново да стане водеща област в различните отрасли. В новата ни програма ясно сме начертали какво искаме да направим в 44 Народно събрание, за да може нашият народ да почувства, че живее по-добре. Ние знаем пътя и ще се борим да има режими, които да позволяват на хората да работят спокойно, без да ги задушава бюрокрацията. Ще настояваме за промяна на законите, които задушават малкия бизнес и дават власт на монополите. Ще астояваме да се разрови бунището на 27-годишното ограбване на България от страна на енергийната мафия. Ще настояваме за мерки срещу източването на социалната система. Вие знаете, че ние поемаме конкретни ангажименти и ги изпълняваме”.

Председателят на ПП НФСБ и съпредседател на коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО” Валери Симеонов очерта постигнатите успехи от страна на патриотите в 2-годишния мандат на 43 Народно събрание. „Най-големият ни успех бе този, че намерихме общ език и се обединихме в патриотична коалиция, каза той. Това е един успешен модел. Обединени, на тези изори ще имаме още по-добри резултати”.

Валери Симеонов припомни изпълнените за 2 години ангажименти от патриотите. Сред тях са изграждането на ограда на границата с Турция, недопускане увеличаването на цената на електроенергията, промените в Изборния кодекс в частта за задължително гласуване и намаляване броя на секциите в Турция, промяната в Закона за горите, довела до намаляване на незаконния дърводобив, промяна в Конституцията, целяща да оздрави съдебната система, пълното обединяване на всички партии около законопроекта за арменския геноцид и др. „Ние изпълняваме не само заложеното в нашата програма, но и поетите пред нашите избиратели ангажименти”, каза Симеонов.

Коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО” се явява на изборите под номер 17 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Предизборен щаб на коалиция „Обединени патриоти”