Ръчно изработени подаръци за Вас!


Остават няколко дни до Коледа, а още не сте открили най-подходящите подаръци за своите близки и приятели? Вие сте ценители на прекрасното и любители на красивото и искате да изненадате любимите си хора с наистина оригинален подарък за коледните и новогодишни празници? Посетете магазин „Табакера”, който се намира на две крачки от Ларгото, срещу бирария „Маки”, и ще откриете богат избор от ръчно изработени подаръци и сувенири със собствен дух и очарование, предоставени от работилничка Ji'k Art Design - табакери, бутилки и чаши, рамки и албуми за снимки, декорация за дома, които са подходящи за всякакъв повод – рожден ден, имен ден, сватба, годишнина и др.


В работилничката можете да поръчате и персонализиран подарък за любимите ви хора. За контакти: телефон 0878290900. Страницата на работилничката за подаръци и сувенири в социалната мрежа „Фейсбук” е Ji'k Art Design - Handkraft Boutique.


А в магазин „Табакера” ще откриете и богат избор от тютюневи изделия, маркови алкохолни напитки, безалкохолни напитки, минерална вода, различни видове шоколади, кафе, луксозни бонбониери, захарни изделия, сладолед, вестници, списания и др.