Винен и пиано бар Terre Miroglio отвори врати в Сливен


Откриването се състоя на 2 ноември от 17 ч. за официални гости с покани и от 18 ч. за широката публика. Текстилният магнат Едоардо Миролио е най-големият италиански инвеститор в България с български паспорт, и притежава хотел "Парк Централ" 4* в центъра на Сливен и винарска изба "Едоардо Миролио" в с. Еленово. Бизнесменът поздравяваше всички гости, дошли на откриването. В компанията на приятна пиано музика и изпълнения на живо, гостите опитваха приготвената гурме храна, домашно приготвен сладолед /джелато/ от италиански готвач, подбрани вина на винарска изба "Едоардо Миролио" и избите в Италия – Тенута Карета и Малгра.


Домакинът Едоардо Миролио, в присъствието на двамата управители на бара, поздрави гостите като каза, че е реализирана идеята в Сливен да има един истински италиански винен бар с вкусна храна и джелато на абсолютно достъпни за всеки цени. Той увери, че барът ще предлага разнообразни събития и с гост изпълнители, както и караоке. Двамата управители споделиха, че мястото разнообразява живота на всички, нестандартно е за града и е направено с много вкус, страст и желание.


Тълпи от хора посещаваха бара след 18 ч., за да усетят атмосферата и да опитат вкусно приготвената храна, широката гама от вина и джелатото.

Вечерта продължи до 20 ч. в приятната компания на професионалните изпълнения на пианиста и певицата на бара, които представиха български и чужди хитове.